Ibolyás tápiókapuding mákos-kakaós "földben", cserépben

2012-03-29

sponsored links


Rengeteg lehetõség rejlik ebben a desszertben Az ehetõ virágokat idényük szerint lehet variálni; az ibolya mellett a rózsa, jázmin és a levendula is jó választás lehet. A tápiókagyöngy híján egyszerû pudingot is készíthetünk, nyáron kerülhet fagyi is a cserépbe. Nekem így cserépben különösen tetszik, de hagyományos tálkákban is tálalhatjuk a desszertet.   
A kekszet úgyszintén mindenki kedvére változtathatja hozzá, de a színe miatt kakaó mindenképpen legyen benne.

Hozzávalók
6-8 adaghoz

a pudinghoz
200 g apró tápiókagyöngy
5,5 dl sovány tej
12 g (2 maroknyi) ibolyaszirom (ehhez a mennyiséghez kb. 2 nagy csokor ibolya szükséges. Vízzel öblítsük le õket, majd papírtörlõvel vagy szabad levegõn át-átforgatva ...

Folytats a blogon ... selectfood.blogspot.com/2012/03/iboly...

sponsored links

Keres?s